Още с приключването на сериала на HBO „Антураж” през 2011 се заговори за пълнометражен филм. Феновете бяхме ентусиазирани, защото евентуален филм би могъл да изтрие неприятния вкус от разочароващия финал (а и от последните 2 сезона), а и нямаше да е първият път HBO да продължава своя поредица след нейния официален край („Сексът и градът”).

Дълго време новините или по-скоро слуховете около проекта бяха разнопосочни и не беше ясно дали ще се осъществи или не, дали ще излезе по кината или не, кои герои от сериала ще се завърнат и т.н. Но ето, че сега вече имаме трейлър и премиерна дата.

The boys are back in town!

Антураж” разказва историята на младия, проспериращ актьор Винсънт Чейз (Ейдриън Грание), неговите приятели Ерик (Кевин Конъли), Търтъл (Джери Ферара) и Драма (Кевин Дилън) и за техния живот в Холивуд, направлявани от агента Ари Голд (Джеръми Пивън).

От трейлъра става ясно, че всички те се завръщат във филма, заедно с много други от познатите ни образи. Не липсва нищо от това, което харесвахме в сериала – познатият хумор, холивудският живот с местните привилегии и проблеми, безгрижният Винс, гневният Ари, луди партита, красиви момичета и един куп звездни камео-та: Били Боб Торнтън, Хейли Джоел Озмънд, изпълнителният продуцент на сериала – Марк Уолбърг, диджеят Калвин Харис и други.

Усещането ми е доста добро, но може би преценката ми е замъглена от радостта да видя отново любимите ми персонажи. Дано екипът не разочарова феновете и представи нещо по-далеч от последните два сезона и по-близо до първите (а защо не и нещо съвсем различно, но също толкова добро).

Режисьор е Дъг Елин. Премиерната дата е 5 юни 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *