Споменавали сме няколко пъти проекта „The Man from U.N.C.L.E.” – още когато беше в ръцете на Содърбърг, и как междувременно беше поет от Гай Ричи и последно се оказа, че освен Арми Хамър, в бъдещия филм ще участват още Хенри Кавил, и Джаред Харис. Действието се развива през 60-те години, в разгара на Студената война, и първия поглед към част от действащите лица разкрива именно това – атмосфера.

Арми Хамър и Хенри Кавил

Сценарият е дело на самия Ричи и на съавтора му по „Шерлок Холмс”-аватюрите Лайънел Уиграм. Създадена по NBC-сериала, излъчван 1964-68 година, екшън комедията на Warner Bros. проследява съвместната мисия на ЦРУ агента Наполеон Соло (Кавил) и КГБ агента Илия Курякин (Хамър), които насред Студената война в началото на 60-те са принудени да работят заедно за „United Network Command for Law and Enforcement”, за да спрат загадъчна криминална организация, която застрашава крехкия баланс на световния мир – разбира се, с атомно оръжие! Единствената следа, с която двамата разполагат, е дъщерята на изчезнал немски учен, която е ключът към проникването в организацията – и шпионите трябва да направят всичко по силите си, за да спасят света от ужасна катастрофа.

В роли ще видим още Алисия Викандер, Елизабет Дебики и Хю Грант. Очаква се да видим „The Man from U.N.C.L.E.” в средата на август 2015, но след като пуснаха „първа картинка”, нищо чудно скоро WB да ни зарадват и с първи трейлър в този опияняващ  60-тарски стил…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. За мен новината на деня е трейлърът на Антураж. Феновете на сериала чакаме от толкова време за този филм. 😀

  2. Видях го. Но за съжаление никой от нас не го е гледал този сериал. :/ Искаш ли да се пробваш с една новина? 🙂