Преди няколко дни научихме, че Майкъл Пит, когото видяхме в ролята на Мейсън Върджър във втория сезон на един от най-любимите ни сериали „Ханибал”, няма да се завърне за новия, трети сезон (причините за което все още са неизвестни), а вместо него ще видим Джо Андерсън.

Тази рокада малко ни натъжи, защото сме на мнение, че Пит се справи повече от страхотно с ролята на Върджър – най-вече с начина, по който говори (адски много ни напомняше на Гари Олдман, който, както знаете, изпълнява същата роля в „Ханибал” на Ридли Скот), и защото не сме от най-отявлените фенове на Джо Андерсън. Не че не го харесваме,  просто не е сред любимците ни.

Сега обаче получаваме възможност да видим как точно ще изглежда Андерсън в ролята вече обезобразения Върджър и трябва да признаем, че ни обзема оптимизъм.

Мейсън Върджър

Вижте и два тематични снимкови тийзъра, които допълнително разгарят нетърпението ни за предстоящия нов сезон.

Премиерата на трети сезон на „Ханибал” се очаква през пролетта на 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Според мен ще се справи момчето 🙂 На мен лично в Horns ми допадна, а и в други филми (може и да е само един филм, сега като се замисля :)) съм виждал нелоши изпълнения от него. Важното е да получи възможност да поекспериментира с интерпретацията на образа. За мен това е най-голямата сила на този сериал – някъде към края на първи сезон за мен Ханибал Лектър стана равно на Мадс Микелсен. Интерпретацията на Антъни Хопкинс е страхотна, но мнението ми е, че Микелсен успява да качи още едно ниво над нея. За Уил Греъм да не говорим – да, Едуард Нортън е страшен актьор, но в „Червеният дракон“ просто… не е това, което трябва да е. Хю Денси цепи мрака и избива рибата. Същото се отнася и за Лорънс Фишбърн и Джак Крофърд, а и за други образи от света на Харис – версиите от сериала ми станаха definitive.

  2. Никой не може да качи едно ниво над Хопкис! Това би означавало емперично доказателство за съществуването на Бог. 🙂 Но иначе и за мен Микелсен е(!) Лектър. 🙂 Чуден сериал. 🙂