Навръх цялата простотия с отмяната на премиерата на „The Interview” заради хакерската атака и последвалите заплахи, които отнесоха Sony, получаваме първия трейлър на „True Story” с Джеймс Франко и Джона Хил. Този филм обаче няма нищо общо със споменатата комедия, както и с последния съвместен проект на Франко и Хил „Това е краят”, а е в графата „сериозни”, в която двамата се изявяват от време на време, при това доста успешно.

True Story” е създаден по истински случай и разказва историята на Майкъл Финкъл (Джона Хил) – репортер от New York Times, позорно уволнен за изфабрикуване на части от разследваща статия, и странната му среща с обвинения в убийство Крисчън Лонго (Джеймс Франко), който по мистериозни причини е приел неговата самоличност.

Не сме запознати с истинската история и видяното ни изглежда доста интригуващо – определено сме любопитни да разберем какво се крие в дъното на мистерията. Имаме вяра на Франко и Хил, само се надяваме режисьорът Рупърт Гулд и сценаристът Дейвид Кайганич да са се справили на висота.

плакат

Освен Джеймс Франко и Джона Хил, в „True Story” участват Фелисити Джоунс, Гретчен Мол, Робърт Джон Бърк, Ребека Хендерсон, Итън Супли и други.

Премиерата на филма е на фестивала в Сънданс през януари, а на редовен показ ще се появи от 10 април 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Вероятно изхождат от това, че хората вече знаят историята.
    Аз самият обаче не я бях чувал.