Westworld

Бавно, но сигурно, подготвяната от Джонатан Нолан и Дж. Дж. Ейбрамс сериализирана телевизионна адаптация на „Westworld” на Майкъл Крайтън се превръща в новия ни „True Detective” – в смисъл, очакваме го с по-голямо нетърпение от повечето филми, които сме си отбелязали за 2015, и имаме усещането, че няма да останем разочаровани. Това, което на този етап ни липсва, за да си „циментираме” това усещане, е един трейлър.

Сигурни сме, че в най-скоро време ще го получим, но засега „the next best thing” са няколко секунди от кратко видео, с което HBO отбелязват част от акцентите в програмата си от изминалата 2014 и обръщат поглед към 2015 с кадри от повечето си предстоящи сериали – нови и завръщащи се. Няколко секунди от тези кадри са от „Westworld” и поне според нас, напълно си заслужават.

Вижте няколко gif-чета на кадрите (благодарение на io9), a веднага след това вижте и цялото видео.

http://www.youtube.com/watch?v=5IMLt-fRIuw

Още веднъж, кадрите изглеждат прекрасно. За допълнително надъхване, предлагаме ви и част от интервю с Джонатан Нолан, в което той споделя какви са изначалните намерения за сериала:

Това, което мога да ви кажа, е, че имаме намерение да направим най-амбициозния, подривен и „f–ked-up” телевизионен сериал… Това, което те държи буден през нощта, всяко едно от тези неща, които ви притесняват  – точно за това става въпрос в сериала.

Както се казва, къде да подпишем?

Пилотният епизод на „Westworld” е написан и режисиран от Джонатан Нолан (сценарият е в съавторство със съпругата му Лиса Джой), който е и изпълнителен продуцент наравно с Дж. Дж. Ейбрамс, Джери Уайнтрауб и Брайън Бърк. В ролите са Ед Харис, Антъни Хопкинс, Еван Рейчъл Уд, Джефри Райт, Джеймс Марсдън, Родриго Санторо, Танди Нютън, Миранда Ото, Шанън Уудуард и други.

Премиерата на „Westworld” ще бъде през 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Oф, крайно време е да изгледам тоя проклет „Boardwalk Empire“… Иначе „Westworld“ наистина предразполага към ебати hype-a…

  2. @Alex
    Гледах само първия епизод и нямам мнение. Ти какво ще кажеш? 🙂

    @UZUMAKI
    Ох, и ние му се гласим отдавна, ама все не стигаме. Има хиляди неща за гледане, а време никакво. 🙁

  3. Съвършен във всяко отношение е “Boardwalk Empire”. А “The Leftovers” е някакво „Лост“ уона би, доста убито.