Нов симпатичен трейлър на „Inside Out” на Pixar

от на 2014-12-11
 

Pixar представиха нов трейлър на най-новия им анимационен проект „Inside Out”, чието действие (в по-голямата си част) се развива в главата на 11-годишната Райли Андерсън, където персонифицираните Радост, Тъга, Страх, Отврат и Гняв ѝ помагат да се справя с трудностите в живота, след като семейството ѝ се премества в Сан Франциско.

Новият трейлър не се фокусира върху историята, а нагледно илюстрира концепцията зад нея и трябва да признаем, че според нас изглежда повече от прекрасно. Свежо, забавно и оригинално – точно каквото очакваме от един филм на Pixar. Вижте.

Порастването е сложна и трудна работа – случаят с Райли не е изключение, а междувременно ѝ се налага да напусне познатия живот в средния Запад, защото татко ѝ започва нова работа в Сан Франциско. Райли се води от емоциите си, както се случва и на всички нас. Радост, Страх, Гняв, Отврат и Тъга живеят в Главния щаб – контролния център в ума на Райли, и те я съветват за всичко, което ѝ се случва, всеки ден! Докато Райли и емоциите ѝ се опитват да приемат новия живот в Сан Франциско, голяма бъркотия застрашава Главния щаб. Въпреки че най-важното чувство – Радост – се опитва да поддържа висок дух и да вижда нещата само от добрата им страна, големият конфликт между емоциите е как най-добре да се ориентират и справят с новия град, дом и училище.

Режисьор на „Inside Out” е Пит Доктър („В небето”, „Таласъми ООД”), а в ролите ще чуем Кейтлин Диас (Райли Андерсън), Ейми Полър (Радост), Филис Смит (Тъга), Бил Хейдър (Страх), Минди Кейлинг (Отврат), Луис Блек (Гняв) и Даян Лейн и Кайл Маклоклън, като родителите на Райли.

Премиерата е 19 юни 2015.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте