Първият трейлър на „Джурасик свят” предизвика доста смесени отзиви – нашата реакция може да откриете в новината, посветена на него – като един от най-коментираните (и с положителен, и с отрицателен знак) моменти беше този, в който героят на Крис Прат изглежда работеше съвместно с рапторите.

Точно с тази идея е свързана и най-новата снимка от филма, представена лично от режисьора Колин Тревъроу, който ни поздравява от монтажната с весели празници и ни предупреждава да не опитваме това, което виждаме, у дома.

Крис Прат

Update: В добавка по темата, Entertainment Weekly представиха официален кадър взет директно от въпросната сцена.

Дори и да не ви допада идеята за хора, работещи рамо до рамо с динозаври, не може да отречете, че снимката изглежда яко. Крис Прат е истински „badass” и за първи път виждаме някаква логика в изказванията, че той би могъл да бъде новия Индиана Джоунс – радваме се, че най накрая успя да избяга от ролята на Анди от „Parks and Recreation”.

А сега, ето какъв е коментарът на режисьора за „сътрудничеството” между героя на Прат и  рапторите:

„Отношенията на Оуен с рапторите са сложни. Те не са приятели. Тези животни са опасни и ще ти отхапят главата, ако направиш грешен ход. Но има мъже и жени, които изграждат несигурна връзка с опасни хищници. Това е интересна територия за мен.”

Това определено звучи по-приемливо, отколкото изглежда в трейлъра. В крайна сметка, наистина сме виждали хора, които изграждат нещо като приятелство с лъвове, крокодили и други хищници. Дано във филма да представят идеята подобаващо.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и други.

Премиерата е 12 юни 2015.

Повече подробности за сюжета и за филма като цяло може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments