Блейк Лайвли, Микел Хаусман

Напълно разбираемо, темите за остаряването и безсмъртието вълнуват хората и често намират отражение в изкуството (и киното в частност), а филмите, които ги разглеждат, са изключително разнообразни по форма и съдържание – от развлекателни екшън фантастики като „Шотландски боец” до Оскарови драми като „Странният случай с Бенджамин Бътън”.

Най-новият филм, който засяга тези теми, е романтичната драма на Лий Толанд Кригър („Celeste & Jesse Forever”) „The Age of Adaline”, който разказва за Аделайн Боуман – 29-годишна жена, която през 1935 претърпява почти фатален инцидент, след което спира да остарява физически. Аделайн заживява усамотен живот, страни от всеки, който може да разкрие тайната, и наблюдава как дъщеря ѝ остарява. Един ден в живота ѝ влиза младият Елис Джоунс, който връща страстта ѝ към живота и любовта.

Още на ниво синопсис имаше съмнение, че филмът няма да е от най-оригиналните, но трейлърът е категоричен в това отношение. От друга страна, тази история няма нужда да е оригинална, за да работи, а и всичко останало изглежда на висота, така че можем да хвърлим едно око на филма – от любопитство и заради Харисън Форд. Щеше да е супер, ако в главната роля не беше Блейк Лайвли, която никак не харесваме, но осъзнаваме, че това си е наш личен „проблем”.

Вижте и официалния постер.

плакат

Режисьор на „The Age of Adaline” е Лий Толанд Кригър, а в ролите са Блейк Лайвли, Микел Хаусман,  Харисън Форд, Елън Бърнстийн и Кати Бейкър.

Премиерата е 24 април 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Интересна история…
    Но като гледам нивото на трейлъра само ще кажа, че е напълно пропусната възможност да бъде филм от ранга на Бенджамин Бътън, че и над него.
    Но за съжаление не са се отнесли сериозно нито към идеите, който ще се постулират и разглеждат във филма. Нито към тематиката, която ще се разгледа. Нито към сценария, нито към нищо.
    Ако беше подходено много по сериозно към нещата, цена нямаше да има…
    А не да гледам някаква лигава любовна история…

    Жалко…