Джурасик свят

Само четири дни ни делят от първия трейлър на „Джурасик свят”, който имаме чувството, че очакваме повече от „65 милиона години”. Нетърпението ни е огромно и за да го направят още по-тежко, Universal разпространиха кратък тийзър да ни тормози.

Става дума за един от мега-досадните тийзъри на трейлъри, които сме споменавали, че ненавиждаме, но в случая разполагаме с цели 20 секунди (а не 4-5, както е обикновено) и освен това виждаме динозаври, така че пускането на видеото е „no brainer”. Вижте!

Супер! Имаме много добро усещане за този филм – сигурни сме, че ни очаква страхотно дино-приключение, което ще е доста по-близко до калибъра на първите две части, отколкото до третата.

Очевидно е, дори и от секундните кадри, които виждаме тук, че режисьорът Тревъроу ще отдаде дължимата почит на Спилбърг – едната динозавърска сцена е едно към едно с тази с галимимусите и „they’re flocking this way” от първия „Джурасик парк”. Но да не избързваме с констатациите, ще изчакаме пълния трейлър и тогава ще коментираме и ще даваме оценки.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и други.

Премиерата е 12 юни 2015.

Повече подробности за сюжета и за филма като цяло може да откриете в новините ни до момента.

Джурасик свят

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *