Man Down” е проект, на който не сме обръщали внимание не само в нашите новини, но и по принцип, тъй като досега не сме попадали на  нищо режисирано от Дито Монтиел („Уличен бой”, „The Son of No One”, „Empire State”), което да ни кара да очакваме и да се вълнуваме от предстоящ негов филм. Длъжни сме обаче да кажем, че не сме гледали най-доброто му (по всеобщо мнение) произведение „A Guide to Recognizing Your Saints”.

Сега обаче, с дебютирането на първата официална снимка от филма, все пак обръщаме поглед към него, защото завръзката не звучи съвсем безинтересно – става дума за психологически трилър, в който ветеран от Афганистан се бори с миналото си, докато търси семейството си в постапокалиптична Америка. Също така, да не забравяме, че филмът е с участието на големия Гари Олдман и Шая Лебоф, когото – убийте ни – харесваме (или поне не ни дразни).

Лебоф и Джай Кортни

За съжаление, на снимката в компанията на Лебоф не виждаме Олдман, а Джай Кортни, когото ненавиждаме страстно, и Клифтън Колинс-син – и за двамата не сме сигурни какви точно роли изпълняват. Сред потвърдените актьори, които не виждаме, е Кейт Мара, която (предполагаме) ще изпълнява ролята на липсващата съпруга на Лебоф.

На този етап няма какво повече да коментираме, тук повече от всякога трейлърът ще е това, което ще определи дали ще загърбим филма или ще започнем да го следим по-сериозно.

Режисьор на „Man Down” е Дито Монтиел, сценарият е дело на Адам Симон („Synapse”), а в ролите са Шая Лебоф, Гари Олдман, Джай Кортни, Клифтън Колинс-син, Кейт Мара, Кристофър Хески и други.

Премиерата се очаква през 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Споделям твоето мнение, Дринов. И аз харесвам Шая. Пича ме спечели напълно с Орлово око където просто се раздаде и доказа, че е добър и с драмата. Да не говорим за Ярост, където прави най-добрата роля във филма. И въпреки че интернет-населението го мрази и бъзика за щяло и нещяло момчето се раздава всеки път когато участва във филм. Като се почне от голям филм като Трансформърс и се стигне до инди като Ню Йорк, обичам те.

    Аз лично харесвам актьори, които просто изглеждат уверени пред камерата, а не театралничат. Шая определено е уверен пред камерата и поне за мен е един от най-добрите млади актьори в момента. Далеч по-добър от еднотипни „звезди“ като Тайлър Лаутнър и Сет „наркоманския смях“ Роугън.