„Лешояда” („Nightcrawler”)

Играта приключи. Трилъри от каталога на Ера печелят:

Елена Георгиева
Ася Ангелова
Мирела Светославова
Антон Големенов
Васил Методиев

Представител на „Операция Кино“ ще се свърже с тях с подробности за наградата. Честито!
_____________________

Благодарение на Тандем Филм от днес на голям екран ще можем да видим един от най-стойностните и очаквани филми на годината „Лешояда” („Nightcrawler”) на сценариста Дан Гилрой („Freejack”, „Chasers”, „The Fall” и „Наследството на Борн”), който тук прави режисьорския си дебют.

Лешояда”, който вече си спечели повече от отлични оценки от страна както на критиката, така и на публиката, е с участието на Джейк Джиленхол, който продължава изключително силната си серия от страхотни изяви (включваща „End of Watch”, „Prisoners” и „Enemy”), и разказва за амбициозния работяга Лу Блум, който се опитва да пробие като репортер за вечерните новини, заснемайки тъмните страни на нощния живот в Лос Анжелис. Решен да успее, Лу си пробива път към върха с всички средства в този опасен и жесток свят, където всяка полицейска сирена, всяко престъпление и всяка жертва е джакпот и се превръща в пари. Границите между това да отразяваш новините и да ги предизвикваш, се размиват до неузнаваемост.

Във връзка с премиерата на филма Тандем Филм и издателство Ера дават възможност на петима наши читатели да спечелят един от следните трилъри от каталога на Ера:  „Интервю със себе си. Апокалипсис” на Ориана Фалачи, „Ловец на мафиоти” на Алфонсо Сабела и „Риалити” на Серхио Бисио.

Позволете ни да перифразираме рекламното изречение на филма и да кажем, че „ако искате да спечелите някоя от горните награди, трябва да изкарате пари за интернет и да пуснете имейл с верен отговор на въпроса”:

Какво работи Лу Блум, преди да се потопи в света на журналистиката?

Верен отговор и координати (име, телефон, град) за обратна връзка може да изпращате на адрес [email protected] до 10 ноември (включително)!

Не пропускайте „Лешояда” от 31 октомври само в кината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Чудех се Елена Георгиева дали съм аз :p Свързахте ли се с тях? 🙂

  2. Здравейте, Елена. Виждам, че имейлът ви е същият като на победителката, така че сте вие. 🙂
    Би трябвало да сте получили мейл, но е възможно и да се е заминал по спамовете. Сега аз лично ще ви пиша отново и ако не получим отговор от вас до утре след обед, ще ви се обадя по телефона.