Toy Story

Проверявахме дали не сме се объркали, но не – не сме споделяли скоро нищо за „Играта на играчките”. И с извинение, че забавихме новината, сега ви информираме: четвъртият филм на една от най-успешните и обичани анимации („Toy Story 3” е вторият най-касовият „рисуван” филм в световен мащаб с приходи от малко над милиард долара; изпреварван е единствено от  „Замръзналото кралство”, който разполага с 1,2 млрд.) „Toy Story 4” ще се появи на екран през 2017 година, очакваната дата е 16 юни (когато се очакват и третите части на „Как да си дресираш дракон” и „Аз, проклетникът”).

Джон Ласитър се връща на режисьорския стол и освен ако няма някакви изненади, Том Ханкс и Тим Алън отново ще са гласовете на Уди и Баз. Автори на сценария ще бъдат Рашида Джоунс и Уил МакКормак, а историята е дело на Ласитър, Ънкридж, Андрю Стантън и Пит Доктър.

Ето какво споделя Ласитър по темата:

„Ние наистина много обичаме тези герои, те са като членове на семейството ни. Не бихме искали да правим нищо с тях, освен ако не превъзхожда или поне не е на нивото на предишните истории. Финалът на третата част беше толкова добър, че мина доста време, в което въобще не сме говорили за възможността за направим следваща „Игра на играчките”. Но откакто Андрю, Пит, Лий и аз се съгласихме, че новата идея е добра, аз не съм спрял да мисля за нея. Страхотно вълнуващо е и знам, че ще трябва да направим този филм, и аз искам да го режисирам.”

Както част от наблюдателите отбелязват, силата на Pixar е в навлизането в нови територии, не в „играта на сигурно” и разработването на познати герои. Но, след като Ласитър е толкова ентусиазиран, ще трябва да му повярваме на човека – очевидно знае с какво се захваща (въпреки „Колите 2” и факта, че все още се води режисьор и на бъдещите „Колите 3”). Като цяло имаме вяра и на студиото и искрено се надяваме, че ще реализират поредната страхотна анимация – и за малки, и за големи. А че се прогнозират още повече приходи в касичкиите на Pixar/Disney – в това просто не бива да се съмнявате…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *