New York Comic-Con трейлър на „Big Hero 6”

от на 2014-10-10
 

New York Comic-Con не е San Diego Comic-Con (известен като „The” Comic-Con, който е най-големият по рода си), но и от него изпадат интересни неща, какъвто е случаят с първия тийзър трейлър на „Tomorrowland”, както и с най-новия трейлър на вдъхновената от едноименния комикс на Marvel, прекрасно изглеждаща анимация на Disney „Big Hero 6”.

Вече сме виждали доста реклами от „Big Hero 6”, но до момента този трейлър ни дава най-добрия поглед към „уонаби” героите, главния злодей и екшъна като цяло. Вижте.

Като допълнение към трейлъра, вижте и един нов арт постер.

плакат

Big Hero 6” е екранизация на едноименния комикс на Marvel и разказва за младия майстор на роботи Хиро Хамада, неговия верен другар БейМакс и екип от неохотни и неопитни борци с престъпността, които се отправят на мисия да предотвратят криминален заговор, заплашващ да унищожи високо-технологичния им град Сан Франсокио.

Режисьори на „Big Hero 6” са Дон Хол („Мечо Пух”) и Крис Уилямс („Гръм”), а в оригинал ролите озвучават Райън Потър, Скот Адсит, Т. Дж. Милър, Мая Рудолф, Джейми Чънг, Дженезис Родригес, Деймън Уейънс-син и Джеймс Кромуел.

Премиерата е 7 ноември 2014.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Мартин Касабов
  2014-10-10 at 11:57

  Това изглежда супер яко! Струва ми се, че ще е анимацията на годината.

  Отговор

 • 2014-10-10 at 13:48

  Едва ли ще бие „LEGO: Филмът“, но да, и аз смятам, че ще е як. :)

  Отговор

 • Мартин Касабов
  2014-10-10 at 14:16

  Lego тази година ли беше? :) Леле, имам чувството, че са минали векове… Да, наистина, едва ли ще го бие.

  Отговор

Коментирайте