През последната година, година и нещо, без много шум и суетня, Ръсел Кроу подготвяше режисьорския си дебют „The Water Diviner”, разказващ за австралийски фермер, който четири години след битката при Галиполи по време на Първата световна война заминава за Турция, за да търси синовете си, които са изчезнали по време на военни действия.

До момента единственият ни поглед към „The Water Diviner” беше в началото на февруари, когато видяхме първата официална снимка, но сега, след като работата по него е към своя край (ако не е и приключила вече), е време за първия трейлър, който дава доста добра представа какво можем да очакваме от филма. Наравно с трейлъра може да видите и един 6-минутен доста подробен задкулисен поглед.

Не бихме казали, че трейлърът ни впечатлява кой знае колко, но определено се усеща, че филмът има потенциал. Очевидно е, че Кроу е подходил изключително сериозно към режисьорските си задачи и имаме вяра, че се е справил подобаващо. Любопитни сме да чуем отзиви, но каквито и да са те, имаме твърдото желание да гледаме филма.

Update: Вижте и първият постер.

The Water Diviner

Режисьор на „The Water Diviner” е Ръсел Кроу, който е и изпълнител на главната роля. Наред с него, на екран ще видим и Олга Куриленко, Джай Кортни, Стив Бастони, Изабел Лукас, Райън Кор, Майкъл Дорман, Дилън Джорджиадис, Деймън Хериман, Йълмаз Ердоган, Чем Йълмаз и други.

Австралийската премиера е 26 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments