Gaumont представиха нов френски трейлър на „The Connection” (или „La French” в оригинал) на Седрик Хименес с Жан Дюжарден в главната роля. Фабулата на рекламния разказ се е запазила, дори монтажната поредност на кадрите (до известна степен) е идентична с тази, която видяхме в първият тийзър, но продължителността на този трейлър е увеличена двойно благодарение на няколко допълнителни диалога и съответно си заслужава да го отразим. И не – няма субтитри на английски език.

Не може да се каже, че това е римейк или нова интерпретация по класиката на Уилям Фридкин „The French Connection” – класически полицейски трилър от 1971 година, с Джин Хекман в главната роля. Филмът на Хименес по-скоро е вдъхновен от същите истински събития, които са в основата на филма от преди 43 години.

Очакванията към „The Connection” са за по-линеарен и изчистен филм, но отново ще има мръсни ченгета, диви наркомани и международни нарко-барони. Криминалните детайли ще се въртят около дрога, предателства, пукотевици, мелодрами и още повече дрога. Действието се развива в средата на 70-те, след като оригиналният филм на Фридкин отдавна е бил пуснат в разпространение.

Филмът получи доста положителни отзиви след фестивалната си премиера в програмата на Торонто; щатските киномани ще могат да го видят на кино от януари 2015. За момента ние оставаме в изчаквателна позиция…

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *