Вече сме писали предостатъчно за втория режисьорски проект на Анджелина ЖолиUnbroken” и надълго и нашироко сме споделяли впечатленията си от предишните реклами, затова ще пристъпим към най-новия трейлър на филма без излишно размотаване, още повече, че реално той не предлага абсолютно нищо ново, което да си заслужава да му се обърне специално внимание.

Филмът продължава да ни изглежда прекалено патетичен и калкулиран. Надяваме се в крайна сметка да успее да ни изненада приятно, но не възлагаме големи надежди, въпреки сериозния творчески екип, който е събрала Жоли в лицето на Джак О’Конъл и (по-голямата част от) останалите актьори, сценаристите братя Коен и Ричард Лаграванезе, както и оператора Роджър Дийкинс и композитора Александър Деспла.

В допълнение, вижте два плаката и няколко нови снимки.

плакат

плакат

Unbroken” е екранизация по бестселъра на Лора Хиленбранд „Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption” – биографичната история на Луи Замперини, бивш олимпиец и лейтенант от Втората световна война, който едва оцелява след разбиването на бомбардировача, на който служи. Заедно с още двама члена на екипажа се носят 47 дни из Тихия океан, преминавайки над 2000 мили, а след това е заловен и прекарва остатъка от войната в японски военнопленнически лагер, където е подложен на ужасяващи мъчения.

Режисьор на „Unbroken” е Анджелина Жоли, а в главните роли са Джак О’Конъл, Домнал Глийсън, Такамаса Ишихара, Гарет Хедлънд, Фин Уитрок, Алекс Ръсел, Джай Кортни  и други.

Премиерата е 25 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments