Паркът е отворен”. Това е рекламното изречение на новия тийзър постер (някои го броят за първи официален, защото този, който видяхме през юли, e по случай Comic-Con и няма да е част от официалната рекламна кампания) на „Джурасик свят”, представен лично (както повечето рекламни материали до момента) от режисьора Колин Тревъроу.

За нас обаче паркът ще „отвори” едва след като видим първия трейлър, който се очаква да дебютира пред „Interstellar”, макар че ние се надяваме и на по-ранна дата от 7 ноември. Въпреки това, нищо не ни пречи да се наслаждаваме на плаката, който бихме си окачили с триста и можем да определим само и единствено като „ел класико”. Ако нямаше вариант на постер с добре познатото ни лого, щяхме да се разочароваме.

плакат

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и други.

Премиерата е 12 юни 2015.

Повече подробности за сюжета и за филма като цяло може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. То обявиха, че и първия трейлър на Age Of Ultron съще ще е на премиерата на Interstellar.
    Тъй че ства доста интересно, както ноември месец така и на година, когато ще излязат доста интересни заглавия! 🙂

  2. Скоро сигурно ще видим и първи тийзър на следващия „Терминатор“.