American Horror Story: Freak Show

Днес е премиерата на очаквания четвърти сезон на успешния мини-сериал „American Horror Story” и решихме, като „за последно”, да се подгреем с едно солидно количество рекламни материали, включващи едноминутно промо, девет от емблематичните супер „creepy” тийзъри, два фантастични видео погледа (част от поредицата „Extra-Ordinary Artists”) към двама от актьорите на сериала с истински физически недостатъци – Мат Фрейзър (Illustrated Seal) и Роуз Сигинс (Legless Suzy), поглед зад кулисите и два нови плаката.

Преди да преминем към рекламните материали обаче, искаме да отбележим една новина от вчера. Deadline съобщиха, че следващият проект на създателя на „American Horror Story” Райън Мърфи отново ще е антология и отново ще съдържа в заглавието си „Америка” – ще се нарича „American Crime Story” и ще разказва за някои от най-известните криминални случаи в историята. Първият сезон ще бъде изграден от десет епизода и ще носи подзаглавието „The People Vs. O.J. Simpson”. Както и сами можете да се досетите, в него ще става дума за един от най-скандалните случаи и публични процеси в историята – този на О. Дж. Симпсън за убийството на бившата му съпруга и приятеля ѝ.

Определено ще ни е интересно да видим какво ще се получи, но това е по-нататък – сега е време за „Freak Show”.

Промо
http://www.youtube.com/watch?v=3P0ku41tGeQ

Opening credits

Extra-Ordinary Artists

Tийзъри

Зад кулисите
http://www.youtube.com/watch?v=zBjj-9zEcn4

Ето и плакатите.

плакат

плакат

American Horror Story: Freak Show” ще ни отведе през 50-те години на ХХ в. в Джупитър, Флорида, където немската емигрантка Елза Марс (Джесика Ланг), управляваща едно от последните „freak shows” в страната, прави всичко възможно шоуто да продължи, докато странни мрачни сили взимат жертви както от градчето, така и от самото шоу.

В „American Horror Story: Freak Show” участват Джесика Ланг, Кати Бейтс, Анджела Басет, Сара Полсън, Джон Карол Линч, Евън Питърс, Ема Робъртс, Денис О’Хеър, Габорей Сидебей, Джейми Брюър, Франсис Конрой, Майкъл Чиклис, Фин Уитрок, Уес Бентли и Пати ЛаБел.

Премиерата е днес по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *