Туин Пийкс

Даян, не знаем колко е часа, но това трябва да е една от най-добрите новини, които сме чували през последните няколко години! През 2016-та „Туин Пийкс” ще се завърне на малкия екран, не като римейк, а като продължението, което очаквахме цели 25 години, при това начело със самия Дейвид Линч като режисьор и Марк Фрост като продуцент и сценарист. Най-накрая ще разберем „как е Ани”.

Ако си мислите, че това е някаква шега или много подъл начин да се рекламира предстоящото фантастично Blu-ray издание на сериала, трябва да ви уверим, че грешите. Първо и Линч, и Фрост излязоха с едни и същи туитър съобщенияDear Twitter Friends: That gum you like is going to come back in style! #damngoodcoffee” и „Twitter Friends… it is happening again.”, после Deadline се включиха с допълнителни подробности, а накрая и домакинът на новия сезон Showtime потвърдиха официално информацията и дори разпространиха кратък тийзър:

Новият сезон на емблематичния сериал ще бъде от осем епизода – всеки един от тях режисиран от Дейвид Линч (кажете алелуя!), а действието ще се развива в наши дни, продължавайки основните линии, започнати в предишните два сезона, и ще даде на феновете „дългоочаквани отговори”. Няма да ви обиждаме, като ви разказваме какво точно се случва в първите два сезона, а ако случайно досега никога не сте се сблъсквали със сериала, трябва обезателно да поправите тази грешка.

Снимките на новите серии на „Туин Пийкс” ще започнат през следващата година, а премиерата е предвидена за 2016 – точно 25 години след края на последния излъчен епизод. Очаква се голяма част от оригиналния актьорски състав да се завърне, начело с Кайл Маклоклан, който също туитна по темата с „Better fire up that percolator and find my black suit 🙂 #Twinpeaks.

Естествено, ще следим развитието на проекта, така че ни очаквайте с нови включвания. До тогава, както казват самите Фрост и Линч: „May the forest be with you”. И както винаги, „совите не са това, което са”.

Повече подробности за предстоящия филм може да прочетете в интервюто на Марк Фрост за TVLine, a ние ви оставяме с култовото начало на сериала и музиката на Анджело Бадаламенти (дано и той се завърне).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Трябва ми машината на времето за да отида веднага в 2016 г. Да видим Линч , какво ще ни сервира 25 г. по късно. Велико!