Тийзър трейлър и плакат на „Tomorrowland” на Брад Бърд

от на 2014-10-10
 

След като чакахме години да разберем нещо повече за доста очакваното фантастично приключение на Брад Бърд и Деймън Линделоф Tomorrowland”, малко се съмнявахме, че първият му трейлър ще дебютира този уикенд на New York Comic-Con, където филмът ще има презентация, но все пак таяхме някакви надежди.

Е, излиза, че не е имало повод за песимизъм, защото трейлърът не само е факт, но дебютира и по-рано, отколкото се надявахме – само ден след появата на първите официални снимки.

Едва ли е изненада за някого, че става въпрос за тийзър – още не разкриват изцяло за какво се разказва във филма, няма как просто да ни представят пълен трейлър.

Ние сме доволни, та предоволни от това, което виждаме, защото е много повече, отколкото смятахме, че ще получим – очаквахме предимно надписи и само един-два кадъра. Тийзърът потвърждава и това, което до момента знаем като сюжет. Припомнете си го, а след това вижте и първия постер.

Кейси Нютън (Брт Робъртсън) е момиче от Флорида, което обича да се разхожда сред изоставения Кейп Канаверал и да мечтае за бъдещето. Един ден, след като се забърква в малко неприятности, тя попада на мистериозна значка. Докосвайки я, пред Кейси се разкрива видение за едни по-добър и различен свят – Tomorrowland. Значката и видението отвеждат Кейси до Франк Уокър (Джордж Клуни) – отшелник и нереализирал се изобретател, който знае повече неща за Tomorrowland, отколкото има желание да сподели. Нищо обаче не може да спре Кейси и така започва пътешествието ѝ към истинския Tomorrowland.

плакат

Повече за проекта може да научите в новините ни до момента.

Режисьор на „Tomorrowland” е Брад Бърд, който е и сценарист наравно с Деймън Линделоф и Джеф Йенсен. В ролите са Джордж Клуни, Брит Робъртсън, Хю Лори, Рафи Касиди, Джуди Грийър, Катрин Хан, Кийгън-Майкъл Кий, Тим МакГроу, Пиърс Гордън, Локлин Мънро и други.

Премиерата е 22 май 2015.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Мартин Касабов
  2014-10-10 at 15:48

  Яко е уе! Ще го гледам.

  Отговор

 • 2014-10-10 at 17:10

  Имам големи очаквания. Брад Бърд е голям!

  Отговор

 • heinrich
  2014-10-10 at 21:55

  @Дринов
  Westworld не само, че ти го харесваш, а филма си е просто жесток и е абсолютна класика. Аз все пак изпитвам големи подозрения, че този филм, колкото и ти да се надяваш и да имаш очаквания да е поне толкова добър колкото Westworld, аз лично не съм песимист, че ще е наполовина колкото него.
  Все пак искрено се надявам аз да греша!

  Отговор

 • Мартин Касабов
  2014-10-10 at 22:44

  Пич, не спирай да пишеш новини. Ако не беше го пуснал това, изобщо нямаше да чуя за него.

  Отговор

 • MadMax
  2014-10-11 at 10:41

  Точно така, надявам се да видим скоро новината и за „Марсианеца“ на Ридли 😉

  Отговор

 • Дринов
  2014-10-11 at 13:44

  @Мартин Касабов
  Няма, но ти обещай да четеш. :)

  @MadMax
  Fuck! :( :(

  Отговор

Коментирайте