Тийзър трейлър и плакат на „Insidious: Chapter 3”

от на 2014-10-24
 

Въпреки че никак не си падаме по първия „Insidious”, можем да разберем хората, които го харесват поради една или друга причина – обективно погледнато, във филма имаше едно-две добри неща. Не можем обаче да кажем същото за „Insidious: Chapter 2”, който, чисто и просто, беше болезнено зле. Това, разбира се, не му попречи (отчасти благодарение и на „Заклинанието”, който дебютира при сериозен успех няколко месеца по-рано) да изкара един куп пари – 162 млн. срещу само 5 млн. бюджет, което циментира и без това сигурната трета част, която не изглежда много по-добре.

Insidious: Chapter 3” се явява предистория на събитията, разказани в предишните два филма, и ни показва как медиумът Елиз Рейнър (Лин Шей) за първи път се сблъсква с мистериозната отвъдна реалност The Further. Елиз трябва да помогне на младо момиче (Стефани Скот) и баща ѝ (Дермът Мълруни) да се отърват от зловещо свръхестествено създание. Този път Джеймс Уан влиза в ролята само на продуцент, отстъпвайки режисьорското място на приятеля си и доста чест колаборатор, сценариста Лий Уанел („Убийствен пъзел”, „Мъртвешка тишина”, „Insidious”), който прави режисьорския си дебют.

Вижте едно много кратко тийзърче, а веднага след това и първия трейлър.

Рано е да се съди, но по всичко изглежда, че ни очаква още една не особено оригинална скука. Определено мислим да пропуснем – просто трети път няма да се подлъжем. Единствената причина, поради която евентуално бихме гледали този филм, е да видим как Уанел се справя с режисурата – дали е прихванал нещо от приятеля си Уан.

Вижте няколко задкулисни снимки и първия тизйър постер.

плакат

Режисьор и сценарист на „Insidious: Chapter 3” е Лий Уанел („Убийствен пъзел” „Мъртвешка тишина”, „Insidious”), а в ролите са Стефани Скот, Дермът Мълруни, Лин Шей, Лий Уанел, Ангъс Сампсън, Хейли Киоко, Ел Кийтс и други.

Премиерата е 29 май 2015.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Данаил Найденов
  2014-10-24 at 14:20

  Искам си палците в лалетата. Достатъчно зловеща музичка беше и основен чар на първия филм.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-12-19 at 10:20

  Шокиран съм, че тъпотията „Insidious“ ce превърна в цял франчайз…

  Отговор

 • 2016-12-19 at 12:24

  да, помня как на първия филм се бяхме изпонасрали като излезе и като го гледах за втори път се чудех какво ме е прихванало първия… втора и трета част май изобщо не съм ги гледал.

  Отговор

Коментирайте