Поглед зад кулисите и нови снимки от „Into The Woods” на Роб Маршъл

от на 2014-10-24
 

Джони Деп

Тази седмица „Entertainment Weekly” е посветен на Роб Маршал и „Into The Woods” – то не бяха разнообразни кориции, то не бяха снимки – чудно! И разни споделени мъдрости има – например от Мерил Стрийп:

„Предлагали са ми да играя доста вещици през годините. Тези идеи започнаха да се подхвърлят още когато навърших 40, но аз винаги съм отказвала. Но в този случай беше много забавно, защото си играем с реалността – какво всъщност означава да си вещица. Самите те представляват персонификация на възрастта, грозотата и страховитите сили, които ние не разбираме. Така че това беше моята възможност да кажа – ето какво си пожелавате, когато остарявате…”

В прочутия мюзикъл на Стивън Зондхайм „Into The Woods”, с чиято киноадаптация се е ангажирал талантливия Роб Маршал, са преплетени сюжети от любимите на всички поколения приказки на братя Грим. Имаме възможност да видим Джони Деп като Вълка в „Червената шапчица”, където му партнира младата Лила Крауфорд; Емили Блънт и Джеймс Кордън като хлебаря и съпругата му, прокълнати от зла вещица (Стрийп), чието пътешествие по своеобразен начин свързва различните сюжети; Ана Кендрик и Крис Пайн като Пепеляшка и Принца, а също и Макензи Маузи и колосалната Мерил Стрийп в ролите на Рапунцел и нейната вещица.

Не исках филмът да изглежда като традиционните анимации, – споделя режисьорът. – Не може всичко да е слънчево до безкрай, ние искахме да усетим опасността в историите.” Но те все пак са в света на Disney – и следователно има родителски ограничения в показа, което не е много вдъхновяващо… Искаме вече да видим истински трейлър, а не пълен с оттъмнения/затъмнения, както беше първия – и искаме пеене! За сега обаче това, с което разполагаме, е един поглед зад кулисите и споменатите вече визии от EW. Вижте ги.

http://www.youtube.com/watch?v=ImiIMBPO9kk

Джони Деп

Крис Пайн

Емили Блънт

Режисьор на „Into the Woods” на Роб Маршъл („Чикаго”), а в ролите са Джеймс Кордън (Хлебаря), Емили Блънт (Жената на хлебаря), Мерил Стрийп (Вещицата), Джони Деп (Вълка), Анна Кендрик (Пепеляшка), Крис Пайн (Принца), Лила Крауфорд (Червената шапчица), Даниел Хътълстоун (Джак Бобеното зърно), Кристин Барански (Мащехата), Макензи Маузи (Рапунцел), Луси Пънч (Лусинда) и др.

Напомняме, че нюйоркската бродуей-премиера на творбата на Стивън Зондхайм по книгата на Джеймс Лапайн е през 1987 и оттогава мюзикълът почти не е слизал от сцена. На Лапайн е възложено и превръщането на текста в сценарий.

Премиерата на филма в Щатите е на 25 декември 2014.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте