Нов трейлър на „John Wick” с Киану Рийвс

от на 2014-10-01
 

Киану Рийвс

Когато в средата на миналия месец видяхме първия трейлър на най-новия екшън на Киану РийвсJohn Wick” споделихме, че очевидно става дума за брадва, но благодарение на цялостната визия и отличните каскади и екшън, според нас има шанс филмът да бъде приятно развлекателен „guilty pleasure”. Съдейки по отзивите от Fantastic Fest, не сме били кой знае колко далеч от истината – всички са на мнение, че в рамките на жанра си филмът е истински успех.

John Wick” е дело на Чад Стахелски (каскадьор, координатор, second unit director и дубльор на Киану в „Матрицата” и двете ѝ продължения, „Константин” и „Man of Tai Chi”) и разказва историята на Джон Уик – бивш наемен убиец, който излиза от „пенсия”, за да отмъсти на гангстер, чийто глупав син го лишава от двете най-скъпи неща в живота му – кучето и автомобила му.

Вижте най-новия „финален” трейлър на филма, озаглавен „He’s Back”,  както и два плаката и няколко снимки.

Киану Рийвс

Адриане Палики

плакат

плакат

Режисьор на „John Wick” е Чад Стахелски, а в ролите, освен Киану Рийвс, ще видим впечатляващ брой известни имена, сред които Алфи Алън, Уилям Дефо, Иън МакШейн, Адриане Палики, Бриджит Мойнахан, Джейсън Айзъкс, Ланс Редик, Майкъл Няквист и Дейвид Патрик Кели.

Премиерата е 24 октомври.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Кои продължения?
  2014-10-01 at 16:35

  „Матрицата” и двете ѝ продължения, „Константин” и „Man of Tai Chi” ??

  Отговор

 • Дринов
  2014-10-01 at 19:31

  Какъв е проблемът?

  Отговор

 • Sick S.
  2014-11-06 at 11:18

  Гледах го преди 12 часа, а вече не си спомням нищо, освен че Рийвс застреля много хора в стила на компютърните игри. Bullet to the head беше с много подобен сюжет и по-готин, но хората не го харесаха, щото не участваше Нео и не приличаше на компютърна игра.

  Отговор

Коментирайте