Мина доста време от първата ни среща с новини около „White Bird In A Blizzard” и вече с нетърпение потропваме в очакване на конкретика. Защото сме почитатели на Ева Грийн и на Шайлин Уудли при все че девойката участва в доста филми напоследък, не всички са отличен избор, но пък безспорно са важни за трупане на опит и за да се запомни като лице от публиката. Разчитаме и на режисьора Грег Араки, който винаги изненадва с нещо не-конвенционално, не-очаквано и не-банално.

Създаден по едноименния роман на Лора Казиски, „White Bird In A Blizzard” разказва историята на Кат Конърс – млада жена, в чиито живот всичко се променя кардинално, когато нейната красива и тайнствена майка ненадейно изчезва. Вижте най-новия трейлър и два клипа.

http://www.youtube.com/watch?v=vqH7L73Y1GA

„Тежък стил и специфична атмосфера, рязък, категоричен тон” – такива определения срещаме в мрежата, а също и сравнения с „Туин Пийкс”, както и „филмът наподобява дълъг и зловещ сън, без намек към публиката, че я очаква скорошно събуждане”… Самата Шайлин споделя, че е искала да участва в проект на Араки още когато видяла „Mysterious Skin” и е категорична, че при него няма „средно положение” – хората или го харесват, или не могат да издържат филмите му. Но според младата ектриса е прекрасно, че режисьорът слуша гласа вътре в себе си, без да се поддава на внушения и/или мнения на околните.

Вижте и един постер, някои нови, предизвикателни снимки…

плакат

Когато майката на Катрина Конър напуска семейството си, Кат е изненадана, но не и шокирана. В продължение на цялата й 16-та година – докато се влюбва в съседското момче, пораства, открива секса – майката леко се отдръпва. Докато Кат и нейният безчувствен татко се опитват да съберат парчетата, от които е съставен животът им, тя открива с изумление, че липсата на майка й не й влияе. Но в сънищата, които стават все по-реални, за да бъдат пренебрегвани, момичето е преследвано от майчиния зов за помощ. Най-накрая тя трябва да последва инстинкта си, за да открие дали наистина не се е случило нещо ужасно, насилствено и зло. Кат е изправена пред страховито откритие…

Режисьор на „White Bird In A Blizzard” е Грег Араки, а в ролите освен Ева Грийн и Шайлин Уудли са ангажирани още Кристофър Мелони, Шайло Фернандес, Габорей Сидибей, Томас Джейн, Анджела Басет и др.

Филмът ще се срещне с публиката в платформата VOD след два дни – на 25 септември, а премиерата му на голям екран е предвидена за 24 октомври, като се очаква да излезе в ограничено разпространение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *