След безгласния, музикално-поетичен тийзър, ред е да видим и първия „истински” трейлър на най-новия филм на Джейсън Райтман „Men, Women & Children”, който разказва преплитащите се истории на група тийнейджъри и техните родители, които опитват да се справят с живота и проблемите си в ерата на социалните мрежи и дигиталните технологии.

Филмът бе показан на фестивала в Торонто, където си спечели смесени отзиви – едните го определят като впечатляващ емоционален поглед за модерните методи на комуникация, които ни сближават, но в същото време ни отчуждават един от друг, докато други намират „техническия поглед” към историята за „фалшив и не особено ефективен”.

Вижте новия трейлър и преценете към кое от тези две определения клонят вашите лични усещания.

Не бихме казали, че сме вдъхновени, но на този етап смятаме, че ние ще сме в категорията, която дава положителна оценка на филма. Струва ни се, че в него има доста повече неща от темите за „самотата и отчуждението в ерата на глобалната свързаност” и „опасностите на интернет общуването”. Дето се вика, ще поживеем, ще видим.

Вижте и един любопитен плакат.

плакат

В ролите са Ансел Елгърт, Дийн Норис, Ема Томпсън, Адам Сандлър, Дженифър Гарнър, Джуди Гриър, Кейтлин Девър, Розмари ДеУит, Дж. К. Симънс, Денис Хайсберт, Елена Кампоурис и други.

Премиерата е 17 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *