Сет Роугън и Джеймс Франко

След първия трейлър на най-новата комедия на Сет Роугън и Еван ГолдбъргThe Interview”, в който главните герои, изпълнявани от Роугън и Джеймс Франко, са натоварени със задачата да убият корейския диктатор Ким Чен Ун, си помислихме, че може би този път ще видим нещо като класическа шпионска пародия, а не обичайните им простотии, но с дебютирането на най-новия нецензуриран трейлър, шансовете за това драстично намаляват.

Не че се оплакваме – обичаме простотиите, а точно тези кретени са истински виртуози в това отношение, но ни се искаше да видим нещо по-различно, а не „the same shit in a different setting”. От друга страна „Зеленият стършел” беше нещо различно, а там нещата определено не се получиха, затова, поне докато не им писне на хората, е по-добре да продължават да правят това, в което са най-добри.

Преди да видите трейлъра, ето още веднъж малко по-подробно за какво става въпрос във филма: Дейв Скайларк (Франко) и неговият продуцент Арън Рапопорт (Роугън) са начело на таблоидно телевизионното предаване на име „Skylark Tonight”. Те откриват, че Ким Чен Ун е фен на шоуто им, и възползвайки се от този факт, успяват да си осигурят интервю с него, като надеждите им са по този начин да се легитимират като журналисти. Плановете им обаче се променят из основи, когато от ЦРУ се свързват с тях и ги вербуват за задача, за която едва ли има по-неподходящи хора – те трябва да отидат до Пхенян и да убият Ким Чен Ун.

„Free your mind and the rest will follow”, indeed. Веднъж като прием, че филмът ще е, както вече обсъдихме, поредната непретенциозна простотия, влизаме с правилната нагласа и дори успяваме да се забавляваме. Знаем, че доста хора намират подобни неща за отблъскващи, но, хей, на който не му харесва, не гледа, нали така? Това обаче не означава автоматично, че няма да оплюем филма, ако „авторите” не са се постарали поне мъничко – дето се вика, две-три „dick jokes” филм не правят.

Като допълнение, можете да видите още една любопитна реклама – 30-минутния „Very Special VMA Special” на Дейв Скайлър.

http://www.youtube.com/watch?v=i85Ein6H0jY

Сценаристи и режисьори на „The Interview” са Сет Роугън и Еван Голдбърг, а в ролите са Джеймс Франко, Сет Роугън, Рандал Парк, Лизи Каплан, Диана Банг, Тимъти Симънс и други.

Първоначалната премиера беше 10 октомври, но беше отложена за 25 декември – какво би била Коледата без малко простотия?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *