Винс Вон

След като вчера Колин Фарел съобщи за участието си във втория сезон на „True Detective”, НВО излязоха с официално прессъобщение, в което потвърдиха и участието на Винс Вон, както и доста от сюжетните подробности, които знаехме до момента и за които можете да прочетете в предишната новина.

Ето накратко новите неща:

– Снимките на сериала, който ще бъде съставен от осем едночасови епизода, ще започнат тази есен, а историята ще следва трима полицейски служители и един престъпник, оплетени в конспирационна мрежа, свързана с последиците от едно убийство.

– Колин Фарел е в ролята на Рей Валкаро – компрометиран детектив, който е разкъсван между шефовете си в корумпираното полицейско управление и мафиота, който го „притежава”.

– Винс Вон е Франк Семион – престъпник, който е на път да изгуби империята си, след като преминаването му към легалния бизнес е възпрепятствано от убийството на бизнес партньор. Тук имаме и едно непотвърдено допълнение, което обаче звучи като да е истина, и то е, че Семион работи с местния кмет и политическата му кохорта за прокарването на високоскоростна железница.

– Режисьор на първите два епизода ще бъде Джъстин Лин („Бързи и яростни” от 3-та до 6-та част).

    Все още няма информация кои актьори ще влязат в останалите две главни детективски роли, но всички други слухове се потвърдиха и няма да се изненадаме, ако едната роля отиде при Тейлър Кич, а другата при Елизабет Мос или Рейчъл МакАдамс. Разбира се, възможно е това да бъде и всяка една от останалите актриси, които се свързваха с проекта: Розарио Доусън, Джесика Бийл, Малин Акерман, Джейми Александър, Брит Марлинг, Она Чаплин и Кели Райли. Предполагаме, че ще разберем в най-скоро време.

    Similar Posts

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    4 Comments

    1. Ееее, за Колин се радвах, ама с Винс Вон удрят греда според мен.

    2. На Винс какво не му харесват като актьор, не знам. Да, участвал е предимно в комедии, но повечето са сравнително добре + Swingers, който филм поне за мен е над средното ниво и спокойно може да се нареди сред най-емблематичните за 90-те години.