Вчера на своята Facebook страница Вин Дизел разпространи първия официален кадър от филм, за който не бяхме чували до момента (или просто нямаме спомен), но който вече ще следим с голям интерес. Става въпрос за фентъзи екшъна „The Last Witch Hunter”, чиито снимки са започнали преди няколко дни.

Филмът е дело на режисьора Брек Айснър („The Crazies”), по сценарий на Мелиса Уолък („Dallas Buyers Club”) и Кори Гудман („Свещеник”) и разказва за безсмъртен ловец на вещици (Дизел), който се съюзява със своя най-голям враг (Роуз Лесли), за да попречи на вещерско сборище от Ню Йорк да отприщи чума, с която да унищожи човечеството.

Вижте снимката, заедно с коментара на Дизел.

Вин Дизел

13th century Kaulder… The Last Witch Hunter begins…

Това спокойно може и да е кадър от „Ридик”, но карай – вкаран в контекста на сюжета на филма изглежда достатъчно вълнуващ. Дизел като „badass” ловец на вещици е нещо, което не бихме пропуснали. Дано само крайният резултат е по-добър от „Хензел и Гретел: Ловци на вещици”.

Режисьор на „The Last Witch Hunter” е Брек Айснър („The Crazies”), а в главните роли са Вин Дизел, Роуз Лесли, Илайжа Ууд и Майкъл Кейн.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *