Big Hero 6

Отдавна не сме обръщали внимание на „Big Hero 6”, въпреки че това е една от най-очакваните от нас предстоящи анимации (споменавали сме, че само „The Boxtrolls” на Laika ни се гледа повече), а от последния път, когато писахме за него, излязоха доста любопитни неща. Както доста често става, сега се възползваме от дебютирането на най-новата реклама, за да наваксаме с пропуснатото.

Big Hero 6” е екранизация на едноименния комикс на Marvel и разказва за младия майстор на роботи Хиро Хамада, неговия верен другар БейМакс и екип от неохотни и неопитни борци с престъпността, които се отправят на мисия да предотвратят криминален заговор, заплашващ да унищожи високо-технологичния им град Сан Франсокио.

Първо вижте най-новия трейлър на филма, който дава най-добра представа за историята до момента – включително разбираме кой всъщност е създателят на БейМакс, а веднага след това хвърлете едно око на пропуснатите реклами: международен трейлър, телевизионен спот, клип и промо, посветено на подготовката за оцеляването при извънредни ситуации. Няма да ги коментираме – всичките са чудни и нямаме търпение да гледаме филма.

Трейлър

Международен трейлър
http://www.youtube.com/watch?v=06fDzTck8Ps

Клип

ТВ спот

Emergency Preparedness – промо
http://www.youtube.com/watch?v=8w6RYd0gteM

Режисьори на „Big Hero 6” са Дон Хол („Мечо Пух”) и Крис Уилямс („Гръм”), а в оригинал ролите озвучават Райън Потър, Скот Адсит, Т. Дж. Милър, Мая Рудолф, Джейми Чънг, Дженезис Родригес, Деймън Уейънс-син и Джеймс Кромуел.

Премиерата е 7 ноември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *