Нов трейлър на „Kingsman: The Secret Service” на Матю Вон

от на 2014-09-28
 

След като отместиха премиерата на „Kingsman: The Secret Service” от есента за началото на следващата година – може би режисьорът Матю Вон има довършителни задачки в монтажа, – рекламната кампания на филма стартира отново с нов трейлър, който ви представяме с леко закъснение. Малко ни липсва „The Doors” от първия трейлър, но пък тук ще откриете повече екшън-зарибявки.

Създаден по комикса на Марк Милър, „Kingsman: The Secret Service” разказва за тайна шпионска организация, която вербува обещаващи улични хлапета със суров потенциал за своята тренировъчна програма, точно когато над света възниква страховита заплаха, създадена от побъркан технологичен гений. Може би с нея ще трябва да се справят младите шпиончета…

Е, няма такъв кеф! Едно е познати екшън фигури да размахват юмруци и ритници, съвсем друго е самият Колин Фърт – префиненият, галантният, стегнатият, понякога романтичният и “so-British” британец да се заеме с банда нафукани пишлегари и да ги натръшка с няколко завъртания на чадъра си! И да му имам очилцата. И на Самюел кецките!

Може да имаме колкото си искаме предразсъдъчни мисли по повод британско-шпионската шантава авантюра, но ще й отдадем дължимото най-вече заради изключително-вдъхновяващия актьорски екип!

Джейн Голдман и Матю Вон (когото добре познаваме от „X-Men: First Class”, „Kick-Ass”, „Stardust” и „Layer Cake”) са адаптирали сценария по комикса на Марк Милър и Дейв Гибънс. Забавни реплики подава както винаги чаровно-превъзходния Самюел Л. Джаксън, а в роли освен него мистър Фърт, ще видим и Майкъл Кейн, Тейрън Еджертън, Марк Стронг, Джак Дейвънпорт и Марк Хамил.

Премиерата е на 27 януари на фестивала в Сънданс. Филмът ще бъде пуснат в почти целия свят от 20th Century Fox в първата половина на месец февруари, датата за България е 5 февруари.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте