Нов поглед към „The Last Witch Hunter” с Вин Дизел

от на 2014-09-23
 

Накратко: в началото на месеца за първи път чухме за фентъзи екшънаThe Last Witch Hunter”, в който Вин Дизел влиза в ролята на безсмъртен ловец на вещици на име Каулдер, който се съюзява със своя най-голям враг – вещицата Клои (Роуз Лесли), за да попречи на сборище от Ню Йорк да отприщи чума, с която да унищожи човечеството.

Тогава си обещахме да следим проекта отблизо и сега спазваме това обещание, като ви представяме най-новите снимки от филма, отново разпространени от самия Дизел. Част от тях  го представят такъв, какъвто не си спомняме да сме го виждали досега – с коса и с богато лицево окосмение. Вижте.

Вин Дизел

Вин Дизел

The Last Witch Hunter

The Last Witch Hunter

The Last Witch Hunter

Режисьор на „The Last Witch Hunter” е Брек Айснър („The Crazies”), сценарият е дело на Мелиса Уолък („Dallas Buyers Club”) и Кори Гудман („Свещеник”), а в главните роли са Вин Дизел, Роуз Лесли, Илайжа Ууд и Майкъл Кейн.

Премиерата е предвидена за есента на 2015.

коментари
 
Отговорете »

 
 • riddick
  2014-09-23 at 15:27

  Хрониките на Ридик, отначало беше брадясъл и с расти

  Отговор

 • 2014-09-23 at 15:55

  Ха, вярно, бе, забравил съм. :) Ама, кой друг, ако не riddick да си спомня. :) :) :)

  Отговор

 • riddick
  2014-09-23 at 16:10

  икзакли 😉

  ако Star Wars и Инди бяха ФИЛМИТЕ на детството ми, Ридик и екс мените са франчайзите на които много се кефя сега

  Отговор

 • Дринов
  2015-04-30 at 09:39

  Не ме разбирате погрешно, знам, че се вълнувате и искате максимално бързо да си обсъждате, но много ви моля, не пускайте линкове на трейлъри по коментарите, особено на филми, които следим или са толкова големи, че излизат по сайтове, където дори и хора на които не им е работа да следят подобни неща, могат да ги видят.

  Отговор

 • Дринов
  2015-04-30 at 10:15

  Сори, просто малко го приемам като критика че се бавим и се дразня.:) :) И аз ги виждам веднага, но за да напиша нещо ми трябва време. Или в случая, е написана още снощи, но трябва да се качи. :) Ама не ми обръщай внимание, това са глупости! :) Мини после да си кажеш мнението под трейлъра. 😉

  Отговор

 • Riddick
  2015-04-30 at 10:29

  не ми беше това идеята, ама няма да „съгреша“ пак…..аз от нетърпение до новия Ридик

  Отговор

Коментирайте