Нови зловещи снимки от „Horns” на Александър Ажа

от на 2014-09-28
 

Месец след последния ни рекламен ъпдейт за „Horns” („Рога”) на Александър Ажа и месец преди официалната му премиера получаваме нова порция снимки, които ни предлагат най-добрия поглед към свръхестествените и хорър елементи на филма до момента. Голяма част от тези „уловени мигове” сме ги мяркали за секунда-две в последния международен трейлър, но тук можем да ги огледаме по-добре и да им се насладим подобаващо.

Преди това обаче, малко история за незапознатите (или забравилите): „Horns” е създаден по едноименния роман на Джо Хил и разказва за младеж, обвинен в убийството на приятелката си, на когото му порастват рога, даващи му свръхестествената способност да  кара хората да му се подчиняват и да признават всичките си грехове, което ще му помогне да открие истинския престъпник.

Данъл Редклиф

Ако сте изненадани от това, което виждате, значи не сте запознати с творчеството на Александър Ажа, който е отговорен за едни от най-добрите „gore” моменти през последните няколко години. Лично ние цели три години очакваме да видим подобно нещо, откакто в края на 2011-та за първи път разбрахме, че Ажа ще седне на режисьорския стол.

Сценарият на „Horns” („Рога”) е дело на Кийт Бънин („In Treatment”), а Джо Хил е изпълнителен продуцент. В ролите са Даниъл Радклиф, Макс Мингела, Джуно Темпъл, Джо Андерсън, Дейвид Морз, Джеймс Ремар, Кели Гарнър и други.

Премиерата е 31 октомври.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте