Оуен Уилсън

Дори само да беше направил „Какво ново, докторе?” в отдавна отминалата 1972 година, Питър Богданович пак щеше да е легендата, за която в момента казват „Той е отново на режисьорския стол!” Във филмографията му са заглавия като „The Thing Called Love”, „Noises Off”, „Texasville”, „At Long Last Love”, носителя на Оскар „Paper Moon”, „The Last Picture Show” – с две номинации за Оскар, за режисура и сценарий, връщайки се чааак до дебюта му „Targets” от 1968 година с участието на Борис Карлоф.

Откакто върна в 20-те години Кирстен Дънст в „The Cats Meow” (2001), ангажиментите на Богданович са телевизионни и документални, но сега той се завръща на голям екран с ексцентричната, разчитаща на предизвикателни словесни каламубри комедия „Shes Funny That Way”, чието действието й се развива в света на театъра. Филмът разказва за женен бродуейски продуцент (Уилсън) се опитва да убеди една проститутка (Путс), че е необходимо да промени живота си. Това е само една от сюжетните линии в кълбото от съдби и комедийни ситуации, с което умело жонглира Богданович.

Дори тези погледчета, гарантирани от двата кратки клипа, са достатъчни да сме сигурни, че искаме да видим творението на „майстора”. Дано да ни се случи „на голямо”… Вижте и няколко снимки.

Уил Фортe и Оуен Уилсън

Оуен Уилсън, Рис Ифанс

Режисьор на „Shes Funny That Way” е Питър Богданович а в ролите са Оуен Уилсън, Имоджен Путс, Рис Ифанс, Катрин Хан, Тейтъм О’Нийл, Уил Фортe, Люси Пънч, а – и Дженифър Анистън.

Официалната премиерна дата все още не е уточнена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *