Никълъс Кейдж

Ето че лошите новини не винаги идват бързо – трябваше ни известно време да реагираме адекватно на първия трейлър на „Outcast”, защото (освен че ни вкара в ступор) сме на морето, размазани и ни трябва малко повече време за реакция.

Става дума за най-новия филмов подвиг на вездесъщия Никълсъс Кейдж, който този път се е отправил към древен Китай, в компанията на самия Анакин Скайуокър Хейдън Кристенсен (бяхме го позабравили това момче, което сигурно е тук, за да може изпълнението на Кейдж да не е най-лошото на екрана), с който ще решават висша дворцова интрига.

Режисьор на „Outcast” е каскадьорът Ник Пауъл, който е работил по филми като „Самоличността на Борн”, „28 дни по-късно…” и „Последният самурай”, а всичко останало, което ви е необходимо да знаете за филма, се съдържа в трейлъра. Вижте.

Е, какво, много ясно, че е нелеп, едва ли някой е очаквал друго. За съжаление, в днешно време това е презумпцията с която се тръгва към всеки нов филм на Никълс Кейдж. Ама няма да хейтим, може пък да се окаже, че „Outcast” има някакви „redeeming qualities”, знае ли човек – надеждата умира последна.

Вижте и официалния постер и поредица снимки.

плакат

Режисьор на „Outcast” е Ник Пауъл, а в ролите са Никълъс Кейдж, Хейдън Кристенсен, Анди Он, Фернандо Чен, Байрон Лоусън и др.

Премиерата е 27 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. По едно време имах надежди, че Ник Кейдж ще се вземе в ръце и ще видим отново първокласният актьор, който беше в началото на кариерата си. Обаче вече съм на мнение, че няма да се справи сам и само Тарантино е способен да го измъкне от блатото :/
    Трейлърът изглежда повече от безумно и само постерът е по-нелеп 🙂

  2. Не мога да разбера защо хейтвате така напразно и предварително! Филма може да се окаже добър…