От мига, в който видяхме трейлъра на „Extraterrestrial”, знаем, че това не е филм, който ще отразяваме или ще искаме да гледаме, но все пак цъкаме, за да видим за какво става въпрос – никога не е лошо да си информиран, пък и понякога стават изненади.

Някъде по средата на помпозната (брааам!) реклама, очакванията ни за евтина посредственост и „wannabe” се оправдават напълно и дори появата на Майкъл Айрънсайд не е способна да ни ентусиазира. Когато в края излиза заглавието се проклинаме, че сме си загубили времето и точно преди да затворим прозореца, идва последната сцена. О, да, последната сцена. Тя оправдава всичко. Вижте!

Как да кажем… няма да го очакваме или да го следим този филм, но определено може да му хвърлим едно око, ако ни попадне случайно – може пък да ни изненада приятно, ако има повечко неща от рода на тази последна сцена. Имате пълното право да кажете, че не сме нормални! But nobody’s perfect, right?

плакат

Режисьори на „Extraterrestrial” са Стюарт Ортис и Колин Минихан (по-известни като The Vicious Brothers), а в ролите са Британи Алън, Фреди Строма, Джеси Мос, Аня Савчич, Мелъни Папалия, Гил Белоус и др.

Филмът ще може да бъде видян от 17 октомври на VOD и от 21 ноември в избрани киносалони.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *