Покрай наистина вълнуващите новини за „Star Wars: Епизод VII”, изборът на Райън Джонсън за режисьор и сценарист на „Епизод VIII” (а по-всяка вероятност и „IX”) и на Гарет Едуардс и Джош Транк за самостоятелни филми от поредицата, малко поизостанахме с отразяването на предстоящата анимационна поредицаStar Wars Rebels”, която очакваме с интерес, макар и не толкова голям, колкото игралните филми.

Поводът, покрай който получаваме възможност да наваксаме с новините, е дебютирането на първите седем минути от пилотния епизод на сериала, чието действие, както вероятно знаете, ще се развива в 20-годишния период между „Star Wars: Епизод III – Отмъщението на ситите” и „Star Wars: Епизод IV – Нова надежда”. Преди тях обаче ви предлагаме да видите няколко трейлъра, за да се свикнете със стила и да имате някаква идея какво да очаквате.

Трейлър

Удължен трейлър

A Look Ahead

А сега, ето ги и споменатите първи 7 минути. След тях останете и за два клипа, както и за любопитни подробности за двама от главните злодеи – Инквизитора и Агент Калъс.

Първи 7-минути

Клипове

Инквизитора

Калъс

Star Wars Rebels” продължава епичната традиция на легендарната „Star Wars” сага с чисто нови, вълнуващи и изпълнени с екшън приключения. Злата Галактическа империя затяга властната си хватка над все повече светове и това е началото на мрачна и тежка епоха в галактиката. В началото на сериала имперските сили са окупирали отдалечена планета и управляват с железен юмрук, съсипвайки живота на обитателите. Но има няколко смелчаци, които се противопоставят на безбройните Stormtrooper-и и TIE fighter-и на Империята: екипажът на звездния кораб „Ghost”. Заедно, те ще се сблъскат със заплашителни нови злодеи, ще преживеят вълнуващи приключения и ще се превърнат в герои.

Ролите озвучават Фреди Принц джуниър, Дейвид Ойелоуо, Джейсън Айзъкс, Ванеса Маршал, Тайлър Грей и Стивън Джей Блум.

Премиерата на „Star Wars Rebels” се очаква през есента на 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *