Terminator Genisys

Току-що приключиха снимките на новия „Терминатор” и по този повод Арнолд Шварценегер използва Instagram, за да благодари на целия екип на продукцията, а като допълнение разпространи снимка, разкриваща новото заглавие на филма „Terminator Genisys”, което малко по-късно беше потвърдено и от туитър акаунта на филма, където се появи логото, което виждате по-горе.

Заглавието е това, което знаехме до момента – „Terminator: Genesis”, само че с алтернативен правопис. Какво точно означава „Genisys” – ако въобще означава нещо, а не е някаква „фенси” хитринка, с която да сме „по-интересни” – ще разберем тепърва, но едва ли ще сгрешим, ако заложим, че е име от рода на „Сайбердайн” или нещо свързано с компютри или генетика.

Ето снимката и благодарствения текст на Шварценегер.

Hasta la vista, baby. Искам да благодаря на целия екип на @TerminatorGenisys за фантастичните снимки. Беше предизвикателно, беше забавно и си заслужаваше. От нашия режисьор до продуцентите, от екипа на камерата до кетъринга, от визуалните ефекти до грима и прическите – не бихме се справили без вас. Нямам търпение да видя завършения проект и знам, че ще той напомни на феновете защо се влюбиха в Терминатор. На 1 юли 2015, I’ll be back.

Дано наистина си спомним защо обичаме Терминатор, щото хич не ни се иска да получим поредното (болезнено) разочарование. Знаем, че ще е далеч от двата филма на Камерън – просто няма такава вселена, в която да са на едно ниво, но ще се зарадваме на нещо в стила на тройката, който е недолюбван от доста хора, но ние сме му фенове. Смятаме, че има известни качества.

Като допълнение, вижте и няколко задкулисни снимки.

Режисьор на „Terminator Genisys” е Алън Тейлър („Тор: Светът на мрака”), а в ролите са Джейсън Кларк (Джон Конър), Емилия Кларк (Сара Конър), Джай Кортни (Кайл Рийз), Кортни Б. Ванс (Майлс Дайсън), Ерън В. Уилямсън (Т-800), Арнолд Шварценегер (Терминатор), И Бьонг Хун, Дж. К. Симънс и др.

Премиерата е 1 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

24 Comments

  1. Само дето не е Genesys, а Genisys. А и да беше, това GENEsis SYStems само по себе си нищо не означава. Точно както и „Скайнет“ и „Сайбердайн“ не означават нищо ако нямаш контекста от филма.

  2. Е как не, той Арни е измислил „формата“. 🙂 🙂 Идеята за дърт терминатор не е лоша. Ама аз си мисля, че неговото участие няма да е голямо. И имайки предвид последните му филми, това едва ли ще е чак толкова лошо. 🙂

  3. Даммм… всъщност Емка е тази, която ми харесва най-много от тези първи снимчици 🙂

  4. Да ти кажа честно, не ми дреме особено за „Емка“, но не ми пречи, файн съм с нея. Но Джай Кортни… Тоя какъв трън в очите ми е, направо не е истина. Според мен е едно от най-ужасните дървета, работещи в момента!

  5. Предполагам значи са дали на бате Арни да напише Genesis, и са използвали резултата.

  6. Аз съм си малко болен на тема Терминатор (Двойката за мен е най-великият екшън евър) и залагам надежди на тоя. Ако е поне на нивото на тройката ще е екстра

  7. Феновете се кефят създателите също
    Добре свършена работа
    Кинти и прочие
    А дринов и другите нещастници нямат значение за никой
    Успешно

  8. Феновете се кефят създателите също
    Добре свършена работа
    Кинти и прочие
    А дринов и другите нещастници нямат значение за никой
    Успешно самосъжаление шматки

  9. Bravo brutalniq
    Tezi koito ne haresvat truda na sazdatelite na fima da qdat izprajneniq ot kanalizaciqta
    Pri tova taino ha ha

  10. Teq sa pulni ne6tasnisi …
    osobeno onova lajno bdfsm deto se pi6e r e opliol filmat !!

    operaciq qjtemi kuta!!!

  11. да, и аз бих добавил за да стане по-ясно:

    五 子 登科 動漫 閱讀 – 龜兔賽跑
    簡介
    精選伊索寓言的經典童話,以淺顯文字改編故事,搭配精緻動畫與有聲圖畫書,吸引兒童閱讀的興趣。
    烏龜與兔子約好比賽賽跑,到底是跑得快卻很自大的兔子會贏?還是跑得很慢但有恆心的烏龜會贏?
    功能
    動畫 (繁體): 全 螢幕 動畫, 含 繁體 字幕.
    動畫 (簡體): 全 螢幕 動畫, 含 簡體 字幕.
    5Q-Book (繁體): 繁體 中文 有 聲 圖畫 書.