След години отлагане, изглежда, че фентъзи екранизацията „Seventh Son” на Сергей Бодров най-накрая ще види бял свят в началото на следващата година и за да „отпразнуват датата”, Universal и Legendary представиха нов трейлър на филма, придружен от плакат и поредица снимки.

Преди да ги видите, в случай, че не си спомняте за какво става въпрос – все пак мина цяла година от последната ни новина, посветена на първия трейлър на филма – „Seventh Son” е екранизация по романа на Джоузеф Дилейни „The Spook’s Apprentice” (част от поредицата „The Wardstone Chronicles”) и разказва за Томас, притежаващия огромна сила седми син на седми син, който става чирак на последния останал воин от мистичен орден, който е единствената преграда пред могъща вещица на име Малкин и армията ѝ от свръхестествени убийци, заплашващи да обгърнат света в пълен мрак…

Общо взето, положението е абсолютно същото както при първия трейлър – уж са се постарали с фантастичната визия и мащабите, но вместо с впечатление за фентъзи епика, оставаме с усещането за евтиния в стил „Ерагон” или „Dungeons & Dragons”. Да се надяваме обаче, че това ще един от онези случаи, в които трейлърът не струва, пък филмът се оказва приятна изненада. Гледа ни се качествено фентъзи!

А сега вижте снимките и новия плакат.

Джеф Бриджис

плакат

Режисьор на „Seventh Son” е Сергей Бодров („Монгол”), а в ролите са Джеф Бриджис, Джулиан Мур, Бен Барнс, Оливия Уилямс, Джимон Хонсу, Кит Харингтън и Антие Трауе.

Българската премиера на филма е 9 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Не го бях чувал дори това. Изглежда интересно поне. Дано само не се окаже, че това са най-хубавите кадри 😀

  2. Аз като знам ти к’ви неща си „причиняваш“, това сигурно ще ти се стори като шедьовър. 🙂

  3. Е не е толкова зле положението. Не е LOTR, но мисля, че ще е по-добре от много от филмите в жанра. Визуално поне, за историята не знам какво да очаквам.