През последния месец, откакто видяхме двата чудни пълни трейлъра на „The Boxtrolls” на    Laika, не сме имали възможност да пишем нищо за супер очаквания от нас „stop-motion” анимационен проект, но пък не е и като през това време да е излизало нещо чак толкова съществено – бяхме се подготвили за кадрите, показани на Comic-Con, но те така и не стигнаха до нас.

Сега обаче Moviefone разпространиха нов кратичък трейлър, който ви предлага да се запознаете с троловете и както абсолютно всяка друга реклама досега, е повече от чудесен и напълно си заслужава гледането. Вижте.

Като допълнение към трейлъра, вижте и два „общи” плаката, както и поредица „character” постери (щатски и международни на куп), които също предлагат поглед към симпатичните тролчета.

плакат

The Boxtrolls” разказва за същества, наречени Boxtrolls, които живеят под улиците на Чийзбридж и вечер изпълзяват от каналите, за да крадат това, което жителите на града смятат за най-ценно: техните деца и тяхното сирене. Или поне такава е легендата. В действителност троловете са странни, но изключително мили създания, които отглеждат едно осиротяло човешко дете на име Егс като свое собствено. Когато зъл унищожител на вредители се заема със задачата да ликвидира троловете, Егс е този, който трябва да ги спаси – тях и целия Чийзбридж.

Режисьори на „The Boxtrolls” са Греъм Анабел и Антъни Стачи, а сценарият е дело на Ирена Бригнъл и Адам Пава, които екранизират романа „Here Be Monsters!” на Алън Сноу. Ролите озвучават Ел Фанинг, Саймън Пег, Ник Фрост, Тони Колет, Бен Кингсли, Ричард Айоади, Джаред Харис, Трейси Морган и др.

Премиерата е 26 септември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *