Поглед към Том Харди във втория сезон на „Peaky Blinders”

от на 2014-08-24
 

Том Харди, Килиън Мърфи

В момента положението с телевизионните сериали е страшно – в смисъл, просто е невъзможно да гледаме всичко, което ни се иска, тъй като  просто няма време, а в близките няколко години, ще става и по-зле. Един от обещаващите сериали, до които така и не сме стигнали, е британската историческа драма „Peaky Blinders”, създадена от Стивън Найт („Locke”) с Килиан Мърфи и Сам Нийл в главните роли.

Peaky Blinders” е кръстен на реално съществувалата банда от Бирмингам (членовете ѝ са зашивали остриета в козирките на шапките си) от края на Първата световна война и се фокусира върху деянията на изключително опасния бос Томи Шелби (Мърфи) и главния инспектор Честър Кембъл (Сам Нийл), който е изпратен от Белфаст в Бирмингам, за да се справи с бандата.

Освен Килиан Мърфи и Сам Нийл, в сериала участват Хелън МакКрори, Пол Андерсън, Идо Голдбърг, Анабел Уолис, Софи Ръндъл, Джо Кол, Томи Фланаган, а сега към тях ще се присъедини и Том Харди (явно Найт си го е дръпнал от „Locke”). Той ще влезе в ролята на нов антагонист, който проследява кървавите престъпления на бандата. Вижте как ще изглежда в ролята.

Том Харди

Ако Харди не успее да ни накара да намерим време за този сериал, нищо няма да може! А не е да кажеш, че не изглежда обещаващо или че отзивите са лоши.

Вижте и един кратък тийзър на новия сезон.

Премиерата на втори сезон на „Peaky Blinders” се очаква тази есен.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте