В отсъствието на титулярния ни „отразител” на франчайза „Игрите на глада”, новините около предстоящия „Сойка-присмехулка – част I” пристигат с известно закъснение, но както се казва, по-добре късно, отколкото никога.

Най-новото попълнение към тоновете рекламни материали, които видяхме до момента, са поредица постери, представящи част от действащите лица на фона на бетонните стени на окръг 13, където се помещава съпротивата срещу Капитола и президента Сноу.

Постерите идват от чисто новия viral сайт на филма и се очаква в скоро време да се появят и нови неща, така че се ослушвайте за ъпдейти. А сега вижте тези, с които разполагаме до момента.

Като допълнение, вижте и едно любопитно и добре направено „фенмейд” видео, представящо вариант на началните надписи на филма.

Режисьор на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I” (както и на предстоящата втора част) отново е Франсис Лоурънс, а в ролите са Дженифър Лорънс, Джош Хътчърсън, Лиъм Хемсуърт, Уди Харълсън, Елизабет Банкс, Доналд Съдърланд, Филип Сиймур Хофман, Джулиан Мур, Сам Клафлин, Джефри Райт, Станли Тучи, Джена Малоун, Уилоу Шийлдс и др.

Премиерата е 21 ноември 2014.

Повече подробности за филма и историята можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *