Лоши момчета

Мине се, не мине време и току излезе някой слух за „Лоши мочета 3”, но в крайна сметка си оставаме само с това – слухове. Така и не стигаме до нищо сериозно. Вероятността и този път да се случи същото е доста голяма, тъй като основният източник на „информацията” е Мартин Лоурънс, който и друг път е хвърлял „партенки” по адрес на жадуваното продължение, но понеже сме фенове и таим големи надежди за филма си позволяваме от време на време да се хващаме на подобни… залъгалки.

Но за какво точно става въпрос? На 13 август, по време на гостуването на Мартин Лоурънс при “Conan”, най-любимият ни „talk show” водещ го попита какъв е статутът на „Лоши мочета 3” и дали в крайна сметка ще го видим, на което Лоурънс отговаря:

„Вярвам, че да. Вчера говорих с Джери Брукхаймър и той каза, че нещата са истински – работят по сценарий, почти са готови и всичко изглежда добре.”

Дали сценарият, по който работят, е този на Дейвид Гугенхайм, за който писахме в края на миналата година или е съвсем различен, не е ясно, но честно казано, на нас не ни дреме, стига да се окаже истина. Допълнителна надежда ни вдъхва и това, че наскоро Майкъл Бей заяви, че ще предаде „Трансформърс” в ръцете на друг режисьор, което ще му позволи да режисира. Дано.

А сега вижте част от гостуването на Лоурънс при Конан, където говори за филма.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *