Блиц новини не за един, а за двама Кинг накуп

от на 2014-08-20
 

Кинг

Съвсем на тъгъдък ще ви оставим тук няколко пресни новини около Стивън Кинг и сина му Джо Хил – писатели на хорър, които поддържат не само жанрови, но и семейни традиции, трупайки актив чрез бестселъри и екранизации. Стартираме с пресен (френски) постер на „Рога“ по Хил, за който последно писахме тук:

гренски плакат - Рога

…който е допълнен от два не-френски:

плакат

рога

…а веднага след тях ви сблъскваме с цели три евтинийки – първо е трейлърът на пети сезон на сериала „Haven”, вдъхновен (доста свободно) от новелата „Колорадеца“ на Кинг:

…после е трейлърът на документалката „Unearthed § Untold, The Path Тo Pet Sematary“, която разказва за направата на първата адаптация на книгата „Гробище за домашни любимци“ (за втората последно ви информирахме съвсем наскоро):

http://www.youtube.com/watch?v=1WbD7ORzeX0

…като завършваме това дълго изречение на тази сравнително диагонална новинарска изповед с постер и трейлър на „A Good Marriagе“:

A Good Marriage - плакат

…и се спираме на последното с допълнителна информация: става дума за екранизацията по новелата „Щастлив брак“ (ако сте чели сборника „Зъл мрак, угаснали звезди“, значи знаете за какво иде реч, а ако не, ще кажем набързо, че историята описва живота на клета женица, която с ужас научава, че любящият й съпруг е сериен убиец), дело на Питър Аскин и с участието на Антъни Лапалия, Джоан Алън и Стивън Ланг. Филмът тръгва по кината на 3 октомври и уж самият Кинг много го бил харесал, но истината е, че специално в момента най-много се вълнуваме от „Рога“ – единствено той от всички изброени има на този етап симптомите на нещо, което може да се окаже наистина любопитно. Е, донякъде сме заинтригувани и от документалката, стига да е снета сносно. Останалите ще ги мислим, щом се появят.

На финала ви оставяме и с Кинговото участие в нашумелия напоследък из нет-а благотворителен ALS Ice Bucket Challenge:

…и неизбежно подчертаваме, че outfit-ът на Краля е наистина страховит, особено белите му чорапи – истинско царче на модния ужас, заклеваме се!

коментари
 
Отговорете »

 
 • Yann Gamgee
  2014-08-20 at 16:46

  сигурно и терлици, шити пот баба му, си носи човекът у тях
  той затова е кралят, щото може да си го позволи баси
  ахаахаххахаха

  Отговор

 • UZUMAKI
  2014-08-20 at 17:40

  Bangor Red(neck) Sox.

  Отговор

 • deadface
  2014-08-23 at 23:55

  С 3/4 чорапи е, защото има белези по десния крак след инцидента през 1999 и не му е приятно да ги излага на показ.

  Отговор

Коментирайте