Mad Max: Fury Road

My name is Max. My world is fire and blood.

О, да! Ето, че въобще не ни се наложи да чакаме дълго – време, през което да завиждаме на всички, които са видели кадри от филма на Comic-Con и да се дразним на тези, които ни пускат линкове към изтекли… „безобразия”. Дето се вика, още не е „изстинала” новината с прекрасните плакати и трейлърът е вече факт.

Това е добрата новина. Още по-добрата новина е, че той е впечатляващ, затова без повече приказки, закопчайте коланите, набримчете звука и пускайте!

http://www.youtube.com/watch?v=21Jmw9C13Ks

Ами, да, не можем да отречем, че кадрите ни надъхват. Адски много ни харесва това, че въпреки няколкото CGI-моментчета тук-там, 99% от каскадите (сред които има няколко жестоки) са истински – правени на терен от каскадьори, а не от компютърни специалисти.

И чак сега напълно разбираме коментарите за „some next-level, fire-breathing, post-apocalyptic mayhem” и как трейлърът потвърждава желанието на „mastermind Джордж Милър, създателя на трилогията „Лудия Макс” (и на „Весели крачета”), филмът да бъде проста алегория като „уестърн на колела” и да представлява една удължена екшън сцена с преследване в стила на „Лудия Макс 2”.

Да се надяваме обаче, че във филма ще има и още нещичко, освен нон-стоп екшън, защото истината е, че си трябват разни неща като история и герои, за да се получи наистина добър филм. Сигурни сме обаче, че Милър се е справил. Засега всичко изглежда фантастично.

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road

„Mad Max: Fury Road” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда… Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си в следствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

Режисьор на „Mad Max: Fury Road” е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудия Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс и др.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Ами, поредният монтажен шедьовър.
    Иначе, филмът и приличен не виждам как може да стане.
    п.п
    Добре, как можа да убие гущера!!

  2. Абе, аре, бе, няква двуглава гад – да мре там! 🙂
    А филмът може не само да е приличен, но и много добър! 🙂

  3. Никога не съм харесвал точно тоя франчайз, ама трейлъра си го биваше.

  4. По-надъхващ трйлър не съм гледал сигурно от Трон насам…а да и на Годжира беше доста як 😀

  5. Ооооо да. Fuckin’ awesome (а не съм да кажеш сред най-свирепите фенове).