Вероятно съвсем скоро ще дойде момент, в който ще се уморим от снимковите тийзъри на Колин Тревъроу (или пък ще станат толкова много, че няма да можем да им насмогване), но засега сме далеч от подобно нещо и макар с леко закъснение, отразяваме всяка снимка, която ни попадне пред очите. Пък и така ни се отдава възможност да си наваксаме с други любопитни неща около филма (или целия франчайз), които сме пропуснали.

Това, което ви предлагаме да видите сега, е най-новата снимка, представена от режисьора, която загатва за кървавия ужас, който ще се отприщи в развлекателния парк „Джурасик свят”, след като за пореден път човечеството наивно си помисли, че може да контролира природата. Като допълнение са и две кратки видеа на The Today Show от посещението им на снимачната площадка, които ни срещат с две от звездите на филма – Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, даващи допълнителни подробности за това, което ни очаква.

И последно, хвърлете едно око на две филмчета, посветени на революционните специални ефекти на „Джурасик парк”, които са сред „моментите, които промениха филмите” и продължават да са впечатляващи дори и днес, 20 години по-късно. Знаем, че вероятно сте ги гледали, но си заслужава да си ги припомните. Казваме го от опит.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и др.

Премиерата е 12 юни 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *