Стив Карел и Чанинг Тейтъм

Въобще не ни интересува колко е хубав или чаровен, или пък колко добре може да танцува, за нас е неоспорим факт, че Чанинг Тейтъм е един от най-лошите известни актьори (звезди), работещи в момента – най-добрата му роля е на мускулестия и глуповат Дженко от поредицата „Внедрени в час”, където наистина успява да изпъкне, тъй като общо взето играе себе си.

Сега обаче – внимание! – смятаме, че с „Foxcatcher” на Бенет Милър, който е сред най-очакваните филми за годината и сме убедени, че ще е сред най-сериозните играчи в сезона на големите награди, Тейтъм има огромен шанс да промени мнението ни. Не че на някой му пука какво мислим ние, просто го отбелязваме за себе си, защото обожаваме, когато някой актьор успее да промени отношението ни. А в случая смятаме, че той определено има шанс.

Sony Pictures Classics представиха нов трейлър на „Foxcatcher”, който обръща малко повече внимание на Тейтъм – той е в ролята на мечтаещия за олимпийско злато Марк Шулц, брат на световния и олимпийски шампион Дейвид Шулц (Марк Ръфало), който загива от ръката на техния треньор и покровител Джон Дюпон (Стив Карел). Това, което виждаме в трейлъра, е наистина обещаващо.

„Номинираният за Оскар Чанинг Тейтъм” звучи светотатствено, но ще преглътнем всякакви предразсъдъци, ако се справя толкова добре във филма, колкото и в този трейлър. Смятаме, че има шанс да отнесе най-малкото една дежурна номинация покрай Стив Карел, който очевадно прави забележителна трансформация и вече си спечели доста добри отзиви. Но да не избързваме, нека да изчакаме филма и тогава да говорим.

Като допълнение ви предлагаме и един нов постер, който също е с акцент върху Тейтъм и тъпата му физиономия.

плакат

Режисьор на „Foxcatcher” е Бенет Милър („Капоти” и „Кешбол”), а в ролите са Стив Карел, Марк Ръфало, Чанинг Тейтъм, Ванеса Редгрейв, Сиена Милър и Антъни Маки.

Премиерата е 14 ноември.

Предишните отлични трейлъри и снимки от филма, можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Отличен трейлър, наистина.
    Иначе, обичайният Тейтъм(мисля, че ще е доста зле във филма.), Стив Карел ми е леко съмнителен, самао Марк Ръфало ми се видя интересен.
    Филнмът май няма да е кой зане какво.
    Пък номинация, че и Оскар, като нищо може да му дадат, на Франко как дадоха.