Накратко: покрай новината за присъединяването на Скарлет Йохансон към „Hail Caesar” на братя Коен, се присетихме, че всеки момент ни предстои да я видим в най-новия, абсурдно изглеждащ фантастичен екшън на Люк БесонLucy” (който благодарение на някой роден гений, у нас ще се казва „Люси”, а не звучащото далеч по-добре „Луси”) и решихме да отбележим първия нецензуриран клип от филма, както и три плаката и няколко нови снимки. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=l-kfWKs29A0

Да, не е нищо вълнуващо – разчитахме на нещо по-така, подобно на предишните трейлъри, които обещават „ridiculous” екшън. Да се надяваме, че самият филм ще е по-несериозен.

А сега, ето плакатите и снимките.

плакат

плакат

плакат

Скарлет

В „Lucy” едноименната героиня на Скарлет Йохансон е отвлечена и принудена да пренася наркотични субстанции като „муле”. След инцидент, част от веществата попадат в организма ѝ и тя придобива свръх-способности – може да мести предмети с ума си, моментално да усвоява знания и нова информация, както и да не изпитва никаква болка и дискомфорт. Възползвайки се от ситуацията, тя се наема да отмъсти на похитителите си.

Режисьор на „Lucy” е Люк Бесон, а в ролите ще видим Скарлет Йохансон, Морган Фрийман, Анали Типтън, Чой Мин-сик, Мейсън Лий и др.

Премиерата е 8 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Не ревете, че както е тръгнало можеше и „Людмила“ да го пуснат по кината… 😀