Преди два дни „Royal Marines Charitable Trust Fund” разпространиха първата задкулисна снимка на Хенри Кавил като Кларк Кент (добре известното алтерего на Супермен, което видяхме да се появява в целия си блясък едва в края на „Човек от стомана”) от очаквания с интерес „Batman v Superman: Dawn of Justice”. Но колкото и големи почитатели да сме на Кавил и колкото и да уважаваме каузата, която рекламира, нямахме никакво намерение да пускаме откровено скучноватата снимка. В последствие обаче открихме, че сме пропуснали да отбележим няколко доста любопитни кастинг новини, свързани с филма, и затова решихме да се възползваме.

Вижте снимката, а след това и подробностите за новите актьори, които са се присъединили към проекта.

Кларк Кент

От кастинг новините, без съмнение най-интересна е тази, свързана с името на Джейсън Момоа. Той ще влезе в ролята на Аквамен, който е един от най-емблематичните (не непременно в добрия смисъл на думата) герои от комиксовата вселена на DC. Разбира се, естеството на ролята се пази в тайна, но очакванията са тя да не е голяма, а просто да положи основите за поява на образа в предстоящия „Justice League” – най-вероятно дори няма да видим Аквамен, а единствено Артър Къри. Според слуховете, Къри ще е недоволен от замърсяването на Индийския океан, причинено от разрушителната машина на Зод в „Човек от стомана”.

Втората кастинг новина е за присъединяването на винаги отличния Скут МакНейри, но за съжаление за неговата роля не се знае абсолютно нищо – нито колко ще е важна, нито дали ще я видим продължена в „Justice League”. Като допълнение обаче, вече имаме подробности за ролята на доста хубавата Тао Окамото, която ще се превъплъти в личната асистентка и бодигард на Лекс Лутър (за който чуваме, че ще бъде с коса, ама да видим) Мърси Грейвс. Също така стана ясно, че ветеранката Холи Хънтър ще бъде щатски сенатор.

За финал вижте и още две скучнички снимки от снимачната площадка на филма, показващи нещо като статуя. Дали ще бъде важна за сюжета или нещо, което дори няма да видим на втори план, предстои да разберем.

Режисьор на „Batman v Superman: Dawn of Justice” е Зак Снайдър, а в ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Джеси Айзенбърг (Лекс Лутър), Гал Гадо (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джереми Айрънс (Алфред), Даян Лейн (Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Джейсън Момоа (Аквамен), Тао Окамото (Мърси Грейвс), Холи Хънтър, Скут МакНейри и Калън Мълви.

Премиерата е 6 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *