Засега „Comic-con”-ските изненади по отношение на „Batman v Superman: Dawn of Justice” не са много вълнуващи и силно се надяваме да изскочи поне нещичко от панела на Warner тази събота. Все пак не е като съвсем да няма интересни неща. Вчера, на щанда на DC, посветен на 75-годишнината от създаването на Батман, беше представена нова портретна снимка на Бен Афлек в ролята на иконичния герой от предстоящия филм. Снимка, която продължава наложената от първия кадър мрачна визия.

Батман - Бен Афлек

Ех, тази брадичка, бе! Че и набола даже. Ако броим този „елемент”, Афлек направо се е утепАл да играе Батман. Как ще се справи по другите показатели ще видим чак след две години, ама стискаме палци да му се получат нещата, че ни става жал за момчето, като си помислим какво ще му причини „интернет”, ако се окепази.

Като допълнение, вижте и няколко (изложбени) снимки на целия костюм на Батман, който Афлек ще носи във филма.

И последно, вижте една лека закачка на Зак Снайдър със „Star Wars”, озаглавена „Супер-джедай”. Вероятно помните, че по едно време имаше слухове, че той да застане начело на проект (който звучеше доста интересно, между другото) от вселената „Star Wars”.

Супер-джедай

Режисьор на „Batman v Superman: Dawn of Justice” е Зак Снайдър, а в ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Джеси Айзенбърг (Лекс Лутър), Гал Гадо (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джереми Айрънс (Алфред), Даян Лейн (Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Джейсън Момоа (Аквамен), Тао Окамото (Мърси Грейвс), Холи Хънтър, Скут МакНейри и Калън Мълви.

Премиерата е 6 май 2016, а повече подробности за филма можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *