С много роли се е ангажирал Джоел Еджъртън в независимия драматичен трилър „Felony” – той е сценарист, актьор и продуцент на историята, която включва един трагичен инцидент и много усложнения, които объркват живота на всички замесени.  Ето как изглежда австралийският трейлър на режисирания от Матю Савил  филм, чиято премиера беше миналата година на фестивала в Торонто.

Един е виновен, друг се опитва да го прикрие, трети иска да разнищи случая. Истината рано или късно ще излезе наяве, и до голяма степен имаме очаквания как би се развил сюжетът. Поне на пръв поглед не изглежда като история-която-не-сме-виждали, но участието на Том Уилкинсън е добро решение, защото актьорският му талант може да извади от затруднение (или клишираност) доста ситуации. А и ревютата за филма има определения като „солиден” и „сериозен” и всички отбелязват добрата актьорска игра, което е голям плюс.

В екипа пред камерата участват още Мелиса Джордж и Джай Кортни. „Felony” все още няма щатска премиерна дата, но ще бъде пуснат на екран в Австралия през август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *